Priprema:
Kora
1. Čvrsto umutiti belanca i šećer, pa dodati žumanca. Lagano umešati brašno pomešano sa praškom za pecivo i otopljenu čokoladu.
2. Koru peći u podmazanom plehu na 180 ºC, dok se biskvit ne odvoji od pleha.
3. Kad se kora prohladi, horizontalno je preseći tako da se dobiju 3 kore.
Fil
1. Mleveni keks natopiti mlekom.
2. Umutiti margarin sa šećerom u prahu, dodati keks, orahe i po želji malo ruma.
3. Smesu pažljivo umutiti, pa je podeliti na 3 dela
4. Prvu koru premazati delom fila, staviti drugu koru, pa postupak ponoviti i sa trećom korom.
5. Filovanu tortu ostaviti 2 sata u frižideru da se stegne.
Glazura
1. Na pari otopiti čokoladu i preliti tortu.
2. Šlag umutiti prema uputstvu sa kesice i koristiti ga za dekoraciju.