Priprema:
Fil I:
1. U 1 litru mleka skuvati 2 pudinga od banane, a zatim dodati 2 kašike gustina i 8 kašika šećera. Krem pažljivo promešati.
2. U vruć krem dodati 50 g putera i lagano mešati dok se potpuno ne istopi.
Fil II:
1. Kivi iseckati na kockice i pomešati sa mlevenim keksom i lešnicima.
2. Dodati 2 kašike šecera i ostaviti da voće malo odstoji. Ako kivi pusti mnogo soka, dodati još malo keksa ili lešnika.
Finalni postupak:
1. Piškote umakati u sok i ređati na dno tepsije.
2. Na piškote izliti skuvani fil od pudinga. Kad se krem malo prohladi, po njemu ravnomerno naneti fil od kivija.
3. Umutit 3 šlaga sa 2 kašike šećera. Polovinu odvojiti i u nju sipati otopljenu čokoladu.
4. Na fil od kivija naneti šlag sa čokoladom, a na njega običan šlag.