Start Glavna jela Riba Carski brodet

Carski brodet

Foto: Dobra hrana
Foto: Dobra hrana

Sastojci:
4 šnicle lososa
250 g pelata paradajza
2 glavice crnog luka
2 čena belog luka
150 g lignji, ulje
150 g dagnji
1 kašika kapra
2 lovorova lista
1,5 l supe od povrća
mešavina začina

ISPROBAJTE I…

BURGERI OD LOSOSA

PALAČINKE SA DIMLJENIM LOSOSOM

Priprema:
1. Crni i beli luk očistiti i što sitnije iseckati. Pelat paradajza samleti u blenderu. Lignje iseći na kolutove.
2. Na malo ulja propržiti crni i beli luk, a zatim dodati pelat paradajza pa sve zajedno kratko propržiti.
3. Potom sipati supu od povrća, dodati lovorov list, kapar i začine po ukusu pa ostaviti da proključa.
4. Na kraju dodati šnicle lososa, dagnje i lignje. Nastaviti sa kuvanjem još 15 min. dok riba ne omekša.

Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.

VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU POŠALJI RECEPT!

Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net