Sastojci:
1 pakovanje slanih krekera
1 pakovanje cipsa
300 g sremske kobasice
300 g trapist sira
1 veci sveži krastavac
teglica maslina
ISPROBAJTE I…
Priprema:
1. Sremsku kobasicu i krastavac iseći na kolutove, a sir na kockice.
2. Na svaki kreker zabosti čačkalicu, pa staviti čips, kobasicu, sir i krastavac, te ponovo čips, kobasicu, sir pa krastavac.
3. Na vrh svakog kanapea staviti po maslinu.
4. Pripremljene zalogaje poređati na tacnu za služenje.
Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.
VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU POŠALJI RECEPT!
Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs
STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net