Priprema:
Kore:
1. U odgovarajućoj posudi umutiti mast, šećer, mleko i sodu bikarbonu.
2. Zatim postepeno dodavati brašno i mesiti dok se ne dobije glatko, srednje čvrsto testo.
3. Umešeno testo podeliti na 12 manjih jufki.
4. Od svake jufke na papiru za pečenje pomoću oklagije razvući i oblikovati tanku koru prema veličini tepsije.
5. Svaku koru peći u zagrejanoj rerni na 170 °C 4 min. Pečene kore uviti u krpu i sačekati da se ohlade.
Fil:
1. Žumanca sjediniti sa šećerom i kuvati na pari da se dobije ujednačena smesa.
2. Potom dodati izlomljenu čokoladu i mešati dok se ne otopi.
3. Vrelim mlekom popariti mlevene orahe.
4. U ohlađen fil od čokolade dodati poparene orahe, umućen margarin i mleveni keks te umutiti mikserom.
Finalni postupak:
1. Kore poprskati rumom a zatim premazati filom i naslagati jednu na drugu. Poslednju koru ostaviti bez fila.
2. Čokoladu otopiti sa mašcu i preliti je preko gornje kore. Dekorisati orasima.