Priprema:
1. U odgovarajućoj posudi penasto umutiti margarin sa šećerom u prahu, pa postepeno dodavati 15 žumanaca neprekidno muteći.
2. Mutiti 5 minuta, dodati prethodno otopljenu čokoladu i dobro izmiksati.
3. Posebno ulupati belanca u veoma čvrst šam, a zatim ga lagano umešti u prethodnu smesu.
4. Na kraju dodati mleveni keks i sve lepo sjediniti da se dobije ujednačena smesa.
5. Potom dve kutlače sipati u pleh obložen pek-papirom i peći koru u zagrejanoj rerni na 200°C dok ne porumeni.
6. Na isti način ispeći još dve kore. Preostalu smesu odložiti u frižider da se hladi dok se kore ne ispeku i ne ohlade.
7. Šlag čvrsto ulupati sa kiselom vodom.
Finalni postupak:
1. Tortu filovati na sledeći način: kora, fil, šlag, kora, fil, šlag, kora, fil, šlag.
2. Ukrasiti po želji.