Priprema:
Kore:
1. U odgovarajućoj posudi penasto ulupati belanca sa šećerom, postepeno dodajući žumanca.
2. Zatim dodati otopljeni margarin i brašno pomešano sa praškom za pecivo i čokoladom u prahu.
3. Sve dobro sjediniti i smesu podeliti na dva dela.
4. Jednu polovinu smese uliti u okrugli podmazan i pobrašnjen kalup, pa peći koru u zagrejanoj rerni na 200ºC oko 30 minuta.
5. Od druge polovine smese ispeći još jednu koru na isti način.
Fil:
1. Umutiti šlag penu sa mlekom prema uputstvu sa kesice, a potom umešati mleko u prahu.
2. Posebno pomešati kiselu pavlaku sa šećerom i vanilšećerom, pa je sastaviti sa smesom od šlaga i mleka u prahu.
3. Fil podeliti na dva dela, pa u jedan umešati čokoladu u prahu.
Finalni postupak:
1. Tortu filovati na sledeći način: kora, beli fil, kora, fil sa čokoladom.
2. Odgore naneti umućenu slatku pavlaku.