Priprema:
1. Umutiti jaja sa šećerom i vanil-šećerom, dodati margarin i jogurt, te umešati brašno sa kakaom i praškom za pecivo.
2. Sve dobro izmešati a zatim lagano sipati 2 dl vrele instant kafe.
3. Smesu sipati u tepsiju pa koru peći na 180 °C dok ne porumeni. Koru ohladiti i preseći na 3 dela.
4. Nakon toga skuvati u 1 dl vode 500 g malina sa 200 g šećera i mešati dok se šećer ne istopi. Dodati 1 puding od vanile prethodno razmućen u 1 dl vode. Kuvati dok se ne zgusne (fil I).
5. Topao preliv razliti na sve 3 kore i ostaviti da se ohladi.
6. Nakon toga 200 g šlag krema umuti sa 2 dl vode, dodati 200 g istopljene čokolade i 2 dl kisele pavlake. Sve dobro umutiti fil II).
7. Filovati tortu na sledeći način: kora, maline, fil II. Postupak ponavljati dok se ne utroši sav materijal.