Priprema:
1. Umutiti margarin sa šećerom pa postepeno dodavati jedno po jedno jaje.
2. Posebno izmešati brašno, kakao, kapućino i prašak za pecivo, te lagano sipati u umućenu smesu. Ručno mesiti dok se ne dobije glatko testo. Umešeno testo podeliti na 2 dela. Potom ga staviti u najlon kesu i ostaviti u zamrzivaču da miruje 2 časa.
Fil:
Margarin umutiti sa šećerom pa dodavati jedno po jedno jaje muteći sve vreme. Na kraju dodati švapski sir pa vanil-šećer i polako izmešati.
Finalni postupak:
1. Pleh obložiti papirom za pečenje. Iz zamrzivača izvaditi testo pa jednu jufku izrendati na krupno rende i rasporediti po plehu kako bi se formirala kora.
2. Naneti fil i poravnati. Preko fila pobacati višnje a zatim narendati drugu jufku. Peći u zagrejanoj rerni na 220 °C dok ne porumeni.