Start Naša izdanja Dobra hrana Dobra hrana #37 – nov. 2010

Dobra hrana #37 – nov. 2010

RUBRIKE:
Testenina: Odlični recepti za lazanje 16-17
Tema broja: Bogata gozba od pečuraka 26-28
Ekonomična trpeza: Izvrsna jela bez mesa 32-34
Sezonski meni: Gurmanluci od karfiola 36-38
Domaći specijalitet: Musaka – balkanski delikates 44-45
Dečji meni: Cicamaca torta 50-51
Kupujte pametno: Med – hrana i lek 52-53
Brzo i ukusno: Kolačići za tili čas  54-56
Šoping saveti: Mali kućni aparati  66

Reč urednice
Svakodnevno spravljanje obroka oduzima previše vremena,
ali pruža neizmeran gurmanski doživljaj. Priprema zimnice,
roendana, slava… dodatno je opterecenje za svaku domacicu.
Ako vec nemate izbora i morate udovoljiti brojnim
izazovima, veoma je važno da imate dobar kulinarski vodic.
U ”Dobroj hrani” pronaci cete obilje proverenih recepata
koji ce vam pomoci u pripremi svakodnevnog jelovnika, ali
i olakšati izbor specijaliteta za odabrane trenutke. Dovoljno
je da sledite naša uputstva i uspeh je zagarantovan. Odstupanja
su minimalna, namirnice poznate a recepti jasni, što
garantu je užitak i najvecim sladokuscima.
Vaša Ženja Aćimović