RUBRIKE:
Testenina: Mašnice ili farfale + tri pikantna preliva………..18-19
Brzo i ukusno: Japanski specijalitet – suši…………………. 20-23
Tema broja: Porodični božićni ručak……………………….. 34-36
Ekonomično jelo: Bakini kolači………………………………44-46
Domaći specijalitet: Slavski kolač……………………………48-49
Dečji meni: Zimska čarolija…………………………………. 50-51
Kupujte pametno: Pirinač – biser među žitaricama……….. 52-53
Praznični slatkiši: Neodoljive čokoladne poslastice………..54-56
Reč urednice
Još jedna godina ostala je za nama, donela je nova iskustva, nezaboravne trenutke i naravno pregršt dobrih recepata. Sigurno ste iz opsežne arhive ”Dobre hrane” izdvojili svoje favorite, te je pravi trenutak da ih isprobate i prikažete. Praznici su kao stvoreni za raskošnu trpezu, porodična okupljanja i uživanje u dobrom zalogaju. Nove poslastice, raznovrsna predjela i ukusna pečenja poželjna su u najluđoj noći, ali i na slavskoj gozbi. Prave vrednosti opstaju i traju bez obzira na vreme pa se nadamo druženju na obostrano zadovoljstvo i u narednoj godini. Živeli i srećni praznici!
Vaša Ženja Aćimović