RUBRIKE:
Potaži: Fine čorbe od tikvica 14-15
Tema broja: Neodoljivi pileći bataci 20-23
Ekomonična trpeza: Čarolije od soje 28-31
Sezonski meni: Osvežavajući slatkiši od malina 40-44
Reč urednice
Pored neizbežnih poslovnih obaveza,malo preostalog vremena, utropskim letnjim danima najčešćekoristimo za odmor i razonodu.Preferiramo brza, lagana a presvega ukusna jela koja iziskujukraće zadržavanje pored šporeta.Komplikovana i duga pripremapojedinih specijaliteta svakako nije garancija kvaliteta.Često se vraćamo proverenim, najjednostavnijimreceptima, što ne znači da ne treba probati novitete ukulinarstvu. Uvek postoji mogućnost da vam se neki odponuđenih recepata dopadne i jelo pripremljeno po njemuzagospodari vašom trpezom.O ukusima ne vredi raspravljati niti je lako svima ugoditi.Važne su tačne mere i detaljna uputstva za pripremujela, a ponešto iz ovog malog kulinarskog vodiča sigurnasam da će zadovoljiti svakoga od vas.