RUBRIKE:
Sezonski meni: Ukusne pite zeljanice…………………….14-18
Potaži: Čorbice sa testeninom……………………………..20-21
Tema broja: Bogata uskršnja gozba………………………..32-35
Sezonske poslastice: Puslice na četiri nova načina……….40-43
Reč urednice
U mom domu deca za Uskrs više ne priželjkuju
dolazak ”zeke”, već su odrasli i znaju da je
njihova majka takozvani ”zeka” koji daruje
poklone i ispunjava želje. Ali, tradicionalna
i raznovrsna trpeza se podrazumeva. Izbor
poslastica je naročito osetljiva tema i teško je
odabrati tortu koja će zadovoljiti ukuse svih
ukućana.
Ukoliko i vi imate sličnih problema u izboru
jelovnika za prazničnu gozbu, novi broj našeg
malog kulinarskog vodiča “Dobra hrana”
pružiće vam neophodnu pomoć. Bićemo
i savetima usrećimo bar nekoga od vas!