U prodaji je martovski broj magazina Dobra hrana!
PREPORUČUJEMO!
Domaći suvlaki
TEMA BROJA
Sočne pohovane šnicle
OMILJENI DESERTI
Slatkiši sa keksom
DEČJI MENI
Maštoviti čokoladni mafini
PLUS ekskluzivni gost Stambol Geštamov, legenda srpske gastronomije
Sadržaj:
Predjela: Izdašna peciva
Iz bakine kuhinje: Domaće lisnato testo
Potaži: Čorbe sa ukusom kelja
Glavna jela: Gozba za sladokusce
Tajne vrhunskih majstora: Stambol Geštamov
Tema broja: Pohovanje – svima radovanje
Ekonomična jela: Prilozi bez mesa
Dečji meni: Čokoladni mafini
Omiljene poslastice: Neodoljivi slatkiši sa keksom
Deserti: Vreme je za poslastice
Magazi Dobra hrana u prodaji svakog prvog u mesecu!
SAZNAJTE SVE TAJNE VRHUNSKIH MAJSTORA KULINARSTVA