Sastojci:
6 jagnjećih kotleta
ruzmarin
so, biber
ulje, puter
povrće kao prilog
ISPROBAJTE I… Salatu od grilovanog povrća
Priprema:
1. Jagneće kotlete začiniti i blago nauljiti pre pripreme.
2. Tiganj za grilovanje dobro ugrejati.
3. Pripremljeno meso peći 4-6 minuta sa svake strane. Izvaditi iz tiganja i odložiti na tanjir. Na svaki kotlet dodati po ½ kašičice putera i malo seckanog svežeg ruzmarina.
4. Kada je meso odležalo i dostiglo sobnu temperaturu poslužiti uz prilog po želji.
Pošaljite nam svoje kulinarske trikove i savete (napišite kratak tekst do 750 karaktera prema dole priloženim uzorima) i s propratnim fotografijama ili bez njih, uz potpisan ugovor, pošaljite na mejl posaljirecept@color.rs ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”. Autoru svakog objavljenog kulinarskog saveta ili trika, isplatićemo honorar u iznosu od 500 dinara!
Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.
VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU POŠALJI RECEPT!
Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs
STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net