Start Glavna jela Gurmanski sataraš

Gurmanski sataraš

1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (3 glasova, prosek: 4.00 od 5)

Loading ... Loading ...
gurmanski sataras
Priprema:
1. Paprike i paradajz iseći na kockice. Pečenicu i sudžuk tanko iseći na mašini za sečenje mesa, a kačkavalj izrendati na krupno rende.
2. Na malo ulja propržiti papriku. Kada omekša, dodati paradajz i pržiti dok ne ispari tečnost. Posoliti, pobiberiti i posuti mešavinom začina.
3. Uprženu papriku i paradajz presuti u nauljenu vatrostalnu činiju.
4. Preko poređati pečenicu, sudžuk, kačkavalj i razbiti jaja.
5. Peći u zagrejanoj rerni na 200 °C 30 min.

Recept Anice Milenković iz Kosovske Mitrovice
Recept Anice Milenković iz Kosovske Mitrovice