Priprema:
Kore:
1. Umutiti 6 belanaca sa 6 kašika šećera u čvrst šam, a potom umešati 6 kašika oraha i kašiku brašna.
2. Smesu uliti u pleh obložen papirom za pecenje i peći u zagrejanoj rerni na 180 °C oko 20 minuta.
3. Od preostalog materijala na isti način ispeći još 2 kore.
Fil:
1. Mleko staviti da provri. Posebno ulupati žumanca sa šećerom, pa dodati brašno i sve ukuvati u ključalo mleko. Mešati dok se ne zgusne, pa skinuti sa ringle i ostaviti da se ohladi.
2. Margarin penasto ulupati pa sastaviti sa ohlađenim kremom. Fil podeliti na 3 dela. U prvi dodati mlevene orahe, u drugi otopljenu čokoladu, a u treci kokos.
Finalni postupak:
1. Tortu filovati na sledeći način: kora, fil sa orasima, kora, fil sa čokoladom, kora, fil sa kokosom.
2. Celu tortu preliti čokoladom otopljenom sa margarinom.