Priprema:
Kora:
1. Dobro umutiti belanca sa šećerom, dodati sirće i promešati kašikom.
2. Smesu izliti u pleh obložen papirom i peći (sušiti) na 150 ºC 1 h. Za to vreme napraviti fil 1, jer treba da se ohladi.
Fil 1:
1. Umutiti žumanca, šećer i brašno sa nekoliko kašika mleka.
2. Ostatak mleka prokuvati i u njega dodati smesu sa žumancima. Fil ohladiti i dodati margarin umućen sa šećerom u prahu.
Fil 2:
1. Jagode iseckati, pomešati sa šećerom i 2 dl vode, pa kuvati desetak minuta.
2. Puding i gustin pomešati sa 2 dl vode, pa smesu dodati u kuvane jagode.
Finalni postupak:
1. Fil 2 preliti preko ohlađene kore.
2. Otopiti čokoladu i ulje (fil 3), pa preliti preko fila od jagoda. Sačekati da se čokolada stegne.
3. Preko čokolade naneti fil 1, te njime premazati i bočne strane torte.
4. Tortu ukrasiti šlagom umućenim sa kiselom vodom.