Priprema:
Kora:
1. Umutiti 6 belanaca sa 9 kašika šećera, pa dodavati 6 žumanaca, jedno po jedno.
2. Sipati brašno pomešano sa kakaom i praškom za pecivo, te polako promešati varjačom.
3. Pleh obložiti papirom za pečenje i u njega sipati pripremljenu smesu. Peći u zagrejanoj rerni na 180 °C ne porumeni.
4. Gotovu koru prohladiti, pa je vertikalno preseći na 2 dela.
Fil:
1. U manju šerpu sipati šećer i zagrevati ga na umerenoj temperaturi dok se ne rastopi. Zatim sipati mleko i ostaviti da se karamel otopi. Dodati seckane orahe, sitno iseckan keks i promešati varjačom. Ohladiti.
2. Posebno penasto ulupati margarin pa ga sjediniti sa ohlađenim kremom.
Finalni postupak:
1. Prvu koru premazati polovinom fila, pa preklopiti drugom korom. Zatim naneti preostali fil.
2. Dekorisati šlagom i bademima po želji.