Pripremа:
Karamel griz krem:
1. Zagrejati mleko da bude vrelo.
2. Za to vreme šećer rastopiti u karamel, preliti ga vrelim mlekom i mešati dok se karamel ne istopi.
3. Ostaviti da proključa. Zatim umešati griz i kuvati na umerenoj temperaturi neprekidno ga mešajući dok se ne zgusne.
4. Smesu izliti u kalup obložen folijom i ostaviti je da se ohladi.
Vanil-krem:
1. U malo mleka razmutiti puding, brašno, šećer i vanil-šećer, a preostalo mleko ostaviti da provri.
2. Zatim ukuvati razmućenu smesu i mešati dok se ne zgusne, skinuti sa vatre i ostaviti da se ohladi.
3. Ohlađeno sastaviti sa omekšalim margarinom, a potom fil premazati preko griz karamel krema.
4. Kolač ostaviti da se dobro stegne u frižideru nekoliko sati.
5. Na pari ulupati čvrst sneg od belanaca uz postepeno dodavanje šećera.
6. Kolač prekriti šamom i staviti u frižider.