Od doručka do večere
Doručak: Dan počinjem sokom od pomorandže i kafom s mlekom. Nisam navikla da doručkujem, ali kad idem na trening, nateram sebe da pojedem musli ili bananu.
Ručak: Obično ručam oko tri posle podne. Volim morsku hranu, ali ne mogu da je jedem svakodnevno. Kao i većna ljudi s ovih prostora, uživam u pljeskavicama i ćevapima, ali ni to ne mogu stalno jesti. Dopadaju mi se slana i začinjena jela, pa zato volim meksičku kuhinju, arapsku, kinesku…
Naravno, volim i italijansku, a naša mi je savršena za zimu. Makedonski spacijaliteti su toliko jaki, da baš ”traže” hladno vreme.
Otkad sam počela da vežbam, za ručak pojedem biftek, piletinu… Trudim se da nađem kompromis između svojih gastronavika i ishrane koja se preporučuje ljudima koji se bave fizičkim aktivnostima.
Večera: Večeram oko devet-deset. Ako nisam mnogo gladna, pojedem tost, salatu ili špagete, a ako sam jako gladna… Verujem da će sada stručnjaci za ishranu brzo okrenuti drugi list, ali ja ne želim da lažem, pa ću reći da se desi da – naručim picu. Nikad ne idem gladna u krevet, jer ne bih mogla zaspati. Nekoliko puta sam pokušala da ne jedem nakon šest posle podne. Međutim, u dva-tri sata bi me probudila glad i tada bih, naravno, jela.
D.S.