Priprema:
Kora:
1. Pleh obložiti pek-papirom i posuti seckanim orasima.
2. Umutiti belanca sa šećerom, umešati brašno i ulje, pa uliti u pleh preko oraha.
3. Peći u zagrejanoj rerni na 180ºC oko 25 minuta.
4. Gotovu koru izvrnuti na tacnu i, dok je vruća, premazati je otopljenim eurokremom. Ostaviti je da se tako ohladi.
Fil:
1. Umutiti žumanca sa šećerom, umešati brašno, prašak za puding i deset kašika mleka.
2. Preostalo mleko ostaviti da provri, a zatim ukuvati smesu od žumanaca.
3. Mešati dok se ne zgusne, skinuti sa vatre i ostaviti da se ohladi.
4. Margarin penasto umutiti i sastaviti ga sa ohlađenim kremom.
5. Fil podeliti na dva dela: u jedan deo dodati otopljenu čokoladu, a u drugi seckane krem bananice.
Finalni postupak:
1. Tortu filovati na sledeći način: koru sa eurokremom premazati prvo filom sa bananicama, a zatim poređati natopljene piškote ili plazma keks. Zatim naneti fil od čokolade.
2. Umutiti slatku pavlaku i premazati celu tortu.