Priprema:
Testo:
1. Pomešati pirinčano brašno sa mlakom vodom i dodati 1/2 kašičice soli. Zamesiti testo (koje će biti prilično lepljivo) te dodavati vrlo malo ulja tokom mešenja.
2. Testo prekriti krpom i ostaviti da odstoji oko 30 minuta.
Fil:
1. Piletinu i praziluk iseći na veće komade pa ih zajedno sa đumbirom, pastom od rakova i kineskom mešavinom začina izblendati.
2. Potom u pastu dodati kelerabu i šargarepu iseckane na kockice i sve lepo promešati.
Finalni postupak:
1. Na pobrašnjenoj površini (može se koristiti i skrob) od odstajalog testa vaditi loptice i razvijati ih pobrašnjenom oklagijom u krug veličine manjih palačinki.
2. Svaku puniti pripremljenim filom i uvijati u knedle veličine kajsije.
3. Zagrejati vodu u posudi za kuvanje na pari (u Kini se za to koristi stimer od bambusa), a rešetku za kuvanje na pari obložiti listovima kelja ili kineskog kupusa.
4. Knedle ređati na kružiće isečene od papira za pečenje i spuštati ih na zelene listove.
5. Kuvati na pari 15-20 minuta.
6. Nakon toga pomešati soja sos sa slatkim soja sosom i slatkim čili sosom pa preliti knedle i poslužiti.