Priprema:
1. U posudi za mešanje umutiti 4 belanca sa 25 g šećera u čvrst sneg.
2. Posebno umutiti 4 žumanca i 75 g šećera pa dodati šam od belanaca, 50 g gustina, 50 g brašna, kašiku kakaoa i polako promešati varjačom.
3. Smesu sipati u okruglu tepsiju obloženu papirom za pečenje i peći u zagrejanoj rerni na 200 °C dok ne porumeni. Na isti način od preostalog materijala ispeći još jednu koru.
4. Gotove kore preseći po dužini napola.
5. U odgovarajućoj posudi sjediniti mleko, 20 kašika šećera i margarin pa kuvati na tihoj vatri. Kada provri, dodati kokos i izlomljenu čokoladu te promešati.
6. Tortu filovati sledećim redosledom: kora, fil, kora, fil, kora, fil, kora. Tortu staviti u frižider da prenoći. Sutradan prevrnuti i premazati glazurom od čokolade.