Priprema:
Kora:
1. Belanca ulupati u čvrst sneg.
2. Penasto umutiti žumanca sa šećerom, pa postepeno dolivati ulje neprekidno mešajući.
3. Nakon toga dodati mleko nepekidno muteći i na kraju lagano umešati brašno pomešano sa praškom za pecivo. Zatim polako umešati sneg od belanaca i promešati varjačom.
4. Sve lepo sjediniti, uliti u pleh obložen pek-papirom i peći u zagrejanoj rerni na 180°C dok ne porumeni.
Fil:
1. Breskve oljuštiti, očistiti od koštica i iseći na kockice.
2. U šerpu ušpinovati vodu sa šećerom, a kad proključa, dodati seckane breskve. Kuvati nekoliko minuta (kao za kompot).
3. Zatim izvaditi breskve iz tečnosti i prebaciti ih u cediljku da se malo ocede.
4. Za to vreme razmutiti puding sa malo sirupa u kojima su se kuvale breskve, pa ukuvati puding u preostalom ključalom sirupu.
5. Mešati dok se ne zgusne, a potom skinuti sa vatre i ostaviti da se ohladi.
6. Margarin penasto umutiti i sastaviti ga sa ohlađenim kremom.
Finalni postupak:
1. Fil podeliti na dva dela i ohlađenu koru premazati polovinom fila.
2. Potom poređati breskve i naneti drugi deo fila.
3. Ceo kolač premazati umućenim šlagom.