Priprema:
Kore:
1. Penasto umutiti 2 jajeta sa 2 kašike šećera i 2 kašike hladne vode.
2. Zatim umešati 2 kašike brašna i malo praška za pecivo.
3. Smesu uliti u podmazan i brašnom posut pleh, pa peći u zagrejanoj rerni na 200°C oko 20 minuta.
4. Na isti način od preostalog materijala ispeći još dve kore.
5. Dve kore izbosti slamčicom kada se ohlade.
6. Džem zagrejati i premazati dve kore (1 celu i 1 izbušenu).
Fil:
1. U malo mleka razmutiti brašno, a preostalo mleko ostaviti da provri, a zatim ukuvati razmućen puding. Mešati dok se ne zgusne, skinuti sa vatre i ostaviti da se ohladi.
2. Margarin penasto ulupati sa šećerom u prahu, sastaviti ga sa ohlađenim kremom i dodati sok od limuna.
Finalni postupak:
1. Na tacnu staviti koru sa džemom (koja nije izbušena) i premazati kremom.
2. Preklopiti izbušenom korom sa džemom od malina, te premazati kremom. Završiti običnom korom i preliti čokoladom otopljenom sa malo ulja.