Priprema:
1. U posudi za mešanje umutiti jaja sa 5 kašika šećera, a zatim dodati 4 kašike brašna pomešanih sa praškom za pecivo pa dobro promešati.
2. Smesu sipati u podmazan i brašnom posut pleh te peći na 200 °C 20 min.
3. U odgovarajuću posudu sipati 3 dl vode i 300 g šećera pa staviti da se kuva. Kada provri, dodati maline.
4. Posebno razmutiti puding od malina sa 2 dl vode pa sipati u šerpu sa malinama i kuvati dok se ne zgusne.
5. Topao fil preliti preko biskvita i ostaviti da se ohladi.
6. Puding od vanile razmutiti sa malo mleka i 5 kašika šećera pa zakuvati u preostalom mleku. Ostaviti da se ohladi.
7. Posebno umutiti margarin i sjediniti sa ohlađenim pudingom. Pripremljen krem premazati preko fila.
8. Umutiti šlag i premazati kolač.