Sastojci:
– 200g Dijamant margarin s ukusom vanile
– 250g maskarpone sira
– 300g čokolade
– 200g šećera u prahu
– 150g kakaa u prahu
– 2-3 kapi ekstrata ruma
ISPROBAJTE I… Kuglice od badema sa medom
Priprema:
Čokoladu otopiti na pari, Dijamantov margarin umutiti penasto sa šećerom u prahu i dodati Maskarpone. U dobro umućenu masu dodati otopljenu čokoladu i ekstrat ruma, lagano izmešati i ostaviti da se ohladi. Od dobijene mase praviti kuglice veličine kestena i dobro ih uvaljati u kakao prah.
Prijatno!
Recept Danijele Veljković iz Svrljiga
Pošaljite nam svoje kulinarske trikove i savete (napišite kratak tekst do 750 karaktera prema dole priloženim uzorima) i s propratnim fotografijama ili bez njih, uz potpisan ugovor, pošaljite na mejl posaljirecept@color.rs ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”. Autoru svakog objavljenog kulinarskog saveta ili trika, isplatićemo honorar u iznosu od 500 dinara!
Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.
VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU POŠALJI RECEPT!
Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs
STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net