Da se hrana i moda prepliću, nije novost. Kuvari svetski poznatih restorana samo nas iznenađuju novim idejama i ponudama. Tako je i čuveni londonski hotel “Berkeley”uvrstio na svoj meni slatkiš sa svetskih modnih pista.
Kolekcija cipela poznatog malezijskog dizajnera Džimija Čua, od sad će moći da se gricne. Naime, šef kuhinje londonskog hotela odlučio je da napravi kolačiće koji su skoro identični kolekciji ovog poznatog dizajnera i uspeo je u tome.
Kolačići će se služiti od 13 do 19 časova, tačnije u vreme kada se u Londonu najčešće pije čaj.
Ovom “kolekcijom” cipela hotel “Berkeley” nastavlja svoj projekat pod nazivom “Pret-a-Portea” u kojem su do sada napravljeni jestivi proizvodi, tačnije jestive replike i drugih modnih dizajnera, između ostalih Kristijana Lubutena, Dsquared2, Oskara de la Rente, Viktorije Bekam…
Autor: Life Content
Foto: Promo