Priprema:
1. Ulupati 3 belanceta sa 200 g šećera. Dodati 500 g mlevenog keksa, 3 kašike kakaoa i 6 kašika mleka.
2. Posebno ulupati 200 g margarina pa ga sastaviti sa umućenom smesom.
3. Od smese praviti korpice na sledeci način: kalup samo prvi put pokvasiti vrućom vodom, a zatim ga umočiti u šećer i praviti korpice tako da se na sredini napravi rupica. Svaku sledeću korpicu pravito tako što se kalup svaki put umoči u šecer.
4. Nakon toga 3 žumanceta penasto ulupati sa 300 g šećera.
5. Posebno razmutiti 2 pudinga od vanile sa 1 dl mleka, te ga dodati u ulupana žumanca.
6. Na šporet staviti 4 dl mleka da provri, a zatim dodati smesu sa pudingom i mešati dok se ne zgusne.
7. Skloniti sa ringle i dodati 100 g umućenog margarina, te ostaviti da se ohladi.
8. Svaku korpicu napuniti filom, staviti 1-2 višnje i ukrasiti šlagom.