Start Kuvamo sa Kuvamo sa Mamajac, food blogerkom koja sa vama deli samo proverene recepte! Kuvamo sa Kuvamo sa Mamajac, food blogerkom koja sa vama deli samo proverene recepte! Nov 8, 2016 Facebook Twitter Google+ Pinterest WhatsApp 1 of 11 Lopticu testa rukama malo rastanjiti na radnoj površiti posutoj brašnom, pa oklagijom razvući na debljinu od par milimetara. Krug raseći na 8 trouglova. Trougao u vazduhu razvući. Rukom razvući da bude što duži, kiflica je lepša ako se umota više puta. Na širi deo trougla staviti kašičicu fila, a čoškove testa rastegnuti. Zatim, ćoškove testa preklopiti ka napred. Umotati kiflicu do kraja. Ivice saviti ka unutra. Na poređane i (po želji) jajetom premazane kiflice narendati margarin. Sačekati da kiflice malo narastu pa peći u ugrejanoj rerni kako je objašnjeno u receptu. Foto: Maja Babić/Cooks and Bakes Foto: Maja Babić/Cooks and Bakes