Start Predjela Pite Lahmadžun – turska pita

Lahmadžun – turska pita

Priprema: 30 min.
Mirovanje: 30 min.
Pečenje: 15 min.
Mrsno jelo

Sastojci:
Za testo:
* 250 ml mleka
* 40 g kvasca
* 1 kašičica šećera

Recept Milene Skular iz Jaše Tomića

Ostatak recepta naći ćete u AKTUELNOM broju časopisa Pošalji recept.

Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.

Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs

STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net

Foto: Pošalji recept arhiva