Od doručka do večere
DORUČAK: Ponosna sam što sam stekla naviku, već posle fakulteta, da obilno doručkujem. Taj moj prvi, danas omiljeni, obrok, uglavnom podseća na čuveni engleski doručak. Kad imam vremena, ispečem jaja ili jedem sir sa salatom, pa i šunkom. Ne volim uobičajene suhomesnate proizvode jer su puni aditiva, ali pošto se naša familija, koja živi u sremskom selu Vizić, bavi preradom mesa, uvek imamo domaću šunku, kobasice, kulen… Sve to može da se jede, ali umereno. Za doručak, eventualno, pojedem jedan tost hleb. Nekad mi prijaju ovsene pahuljice s jogurtom, u koje često dodam laneno seme ili susam, koji obožavam.
RUČAK: Najčešće ručam grilovano meso i povrće.
VEČERA: Večeru neretko preskočim, ali popijem jogurt ili pojedem parče sira, a ako izađem, naručim predjelo ili salatu. Pošto mi je jak doručak, kasnije ručam, pa zato uveče nisam gladna. Kad ogladnim, pojedem malo koštunjavog voća, uglavnom badema, koji sadrže najmanje masti.