Isprobajte Lenin meni
DORUČAK: cerealije (voćne ili čokoladne). Najčešće ih sama kombinujem sa svežim voćem. Druga varijanta je integralna kifla s puterom i komad sira ili parče integralnog hleba s domaćim džemom i sokom od ceđene narandže.
RUČAK: obavezno salata, jer sam njihov veliki ljubitelj, uz komad mesa ili ribe. Testeninu jedem dvaput nedeljno. Najradije uz nju napravim sos od paradajza na originalan italijanski način. Dopadaju mi se i slatko-slane kombinacije, pa često dodajem obrocima sveže ili grilovano voće. Omiljena kuhinja mi je ona mediteranska, ali izuzetno volim i meksičku, posebno zbog začina.
UŽINA mi je najčešće blendirana banana s raznim drugim voćem (breskva ili maline), a dodam i malo jogurta i cimeta. Ponekad (često) za užinu pojedem keks bez šećera ili kolač. To su te stvari na koje “slatko padam”.
VEČERA: Trudim se da ne večeram posle 19 sati, a najčešće pojedem komad dobrog sira i jedno jaje i popijem šolju jogurta. Ponekad pojedem salatu ili cerealije s mlekom. Izuzetno mi je bitno da se zasitim kako kasnije ne bih “dogrickavala”.
D.S.