Priprema:
1. U mlakom mleku izmrviti kvasac sa kašikom brašna i kašikom šećera. Ostaviti na toplom da nadođe.
2. Za to vreme polovinu brašna pomešati sa istopljenim margarinom, te dodati jaje, so i nadošli kvasac.
3. Umesiti glatko testo postepeno dodajući preostalo brašno. Ostaviti na toplom da se udvostruči.
Fil:
1. Na ulju propržiti sitno seckan crni luk, posoliti i pobiberiti po ukusu.
2. Dodati meso i dinstati desetak minuta ili dok meso ne promeni boju.
3. U prohlađenu smesu dodati dva cela jajeta i promešati.
Finalni postupak:
1. Nadošlo testo podeliti na dva dela, pa svaki rasklagijati na veličinu pleha.
2. U pleh staviti jednu koru i premazati je filom od mesa. Preklopiti drugom korom.
3. Ostaviti da odstoji jedan sat u plehu, pa je premazati žumancetom i posuti susamom.
4. Peći u zagrejanoj rerni na 200°C oko 35 min.