PRIPREMA:
1. U posudi za mešanje penasto umutiti 5 belanaca sa 8 kašika šećera, dodati 8 kašika mlevenih lešnika, kašiku rendane čokolade, kašiku prezli, promešati i ispeći koru. Postupak ponoviti još tri puta.
2. Umutiti žumanca sa 16 kašika šećera pa kuvati na pari.
3. Kada je fil skuvan, dodati čokoladu.
4. Posebno umutiti 1,5 margarin sa 200 g šećera u prahu te dodati u fil i promešati.
5. Skuvati mleko, dodati razmućen puding i ostaviti da se ohladi.
6. Umutiti margarin sa 10 kašika šećera u prahu, dodati puding i mutiti mikserom. Na kraju dodati mlevene pržene lešnike i
promešati varjačom.
7. Tortu filovati sledećim redosledom: kora, tamni fil, beli fil, kora, tamni fil, beli fil, kora, tamni fil, beli fil, kora, šlag.