Priprema:
1. Na dno pouljenog pleha posuti 150 g seckanih oraha i kratko na umerenoj temperaturi malo ispeći.
2. Za to vreme ulupati sneg od belanaca, postepeno dodavajući šecer, a potom i džem od kajsija. Umešati brašno pomešano sa praškom za pecivo.
3. Smesu uliti u pleh preko oraha i peći u zagrejanoj rerni na 200 °C dok ne porumeni.
4. Izmiksati višnje i kratko ih prokuvati sa 2 kašike gustina. Kada se zgusnu, ohladiti ih a potom premazati preko kore.
5. Mleko staviti na ringlu da provri. Žumanca ulupati sa gustinom, te ukuvati u ključalo mleko. Kada se zgusne, skloniti sa ringle i ostaviti da se ohladi.
6. Posebno ulupati margarin sa šecerom u prahu pa ga sastaviti sa ohlađenim kremom. Premazati preko višanja.
7. Umutiti slatku pavlaku i ukrasiti celu tortu.