Priprema:
1. U posudi za mešanje umutiti 5 belanaca u čvrst sneg, a zatim dodati 5 kašika šećera. Kada se šećer istopi, dodati žumance i 2 kašike brašna pa dobro promešati.
2. Smesu sipati u podmazan i brašnom posut pleh i ispeći koru. Na isti način napraviti još 3 kore.
3. U odgovarajućoj posudi umutiti 16 žumanaca sa 3 pudinga.
4. U ključalo mleko dodati šecer pa zakuvati smesom od žumanaca i pudinga.
5. Margarin penasto umutiti pasjediniti sa ohlađenim kremom.
6. Krem podeliti na 3 dela. U jedan dodati vanil-šećer, u drugi nes kafu, a u treći bademe pa dobro promešati.
7. Tortu filovati sledecim redosledom: kora, fil sa bademima, kora, fil sa nes kafom, kora, fil sa vanil-šećerom, kora, šlag.