Priprema:
1. Pomešati ledenu vodu sa sokom od jednog limuna, dodati crno vino, jabukovo sirće i biber u zrnu, te pripremiti marinadu.
2. Meso iseći na komade, staviti ih u marinadu i ostaviti tako da odstoji u frižideru najmanje 24 sata pre pripreme.
3. Nakon toga meso izvaditi iz marinade i ostaviti ga da malo odstoji (da se ocedi od suvišne tečnosti).
4. Potom, zagrejati ulje u tiganju, pa spuštati parčad mesa prethodno uvaljano u brašno. Kratko propržiti sa obe strane.
5. U drugoj posudi na malo ulja propržiti sitno seckan crni luk i dodati seckan praziluk. Kada postanu staklasti, dodati seckanu šargarepu i slaninu isečenu na veće komadiće.
6. Ostaviti tako da se sve zajedno prodinsta, a zatim dodati proprženo meso divlje svinje, pa naliti paradajz pireom i na kraju doliti vode po potrebi. Začiniti po ukusu i ostaviti da se polako krčka na umerenoj temperaturi nekoliko sati ili dok meso ne omekša.
7. Tokom kuvanja dodavati vodu po potrebi.