Sastojci:
150 g paradajza (najbolje mini)
150 g mocarele (kašikom za sladoled vadite kuglice)
50 g punjenih zelenih maslina
3 čena belog luka
grančica ruzmarina
grančica timijana
2 lista lovora
kašičica belog bibera u zrnu
so
1/4 l maslinovog ulja
Priprema:
1. Beli luk isecite po dužini na pola. Masline isecite na deblje kolutove.
2. Sve sastojke stavite u teglu, dolijte ulje tako da sve bude dobro pokriveno.
3. Ostavite 12 sati da stoji, ali na sobnoj temperaturi (ne u frižideru).
Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom delu pošaljete na mejl posaljirecept@color.rs, ili poštom na adresu Temerinska 102, 21000 Novi Sad – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.
VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU POŠALJI RECEPT!
Pratite nas i na fejsbuku: www.facebook.com/posaljireceptrs
STARE BROJEVE POTRAŽITE NA SAJTU novinarnica.net