Priprema:
1. Crni luk očistiti i iseći na kockice.
2. Šargarepu i boraniju takođe očistiti i iseckati, a potom obariti u slanoj vodi.
3. Ljuspice soje preliti ključalom vodom i ostaviti da nabubre. Potom ih ocediti od suvišne tečnosti.
4. Na malo ulja propržiti crni luk, a zatim dodati mleveno meso, soju, sok od paradajza, mlevenu papriku i začine po ukusu. Kuvati na umerenoj temperaturi dolivajući vodu po potrebi dok svi sastojci ne omekšaju, a suvišna tečnost ne uvri.
5. Vatrostalnu posudu nauljiti i u nju sipati polovinu obarene boranije i šargarepe te ravnomerno rasporediti. Preliti je filom od mesa i rasporediti preostalu boraniju i šargarepu.
6. Posebno umutiti jaja i pavlaku pa preliti preko boranije. Peći u zagrejanoj rerni na 200 °C dok ne porumeni.