Priprema:
1. Penasto umutiti jaja sa šećerom, dodati vodu i još malo mutiti. Umešati brašno pomešano sa kakaom i praškom za pecivo.
2. Sve sjediniti, uliti u pleh (20×30 cm) obložen papirom i peći na 180 °C oko 20 minuta.
3. Pečeni biskvit preliti neskvikom razmućenim vrelim mlekom.
4. Beli krem: odvojiti nekoliko kašika mleka i umutiti gustin i brašno, a preostalo mleko skuvati sa šećerom.
5. Kada mleko provri, ukuvati razmućen gustin. Pred kraj umešati belu čokoladu i vanil-šecer. Šerpu pokriti providnom folijom i ostaviti da se hladi.
6. Prohlađen krem sastaviti sa ulupanim margarinom.
7. Tamni krem: pomešati slatku pavlaku sa izlomljenom crnom i mlečnom čokoladom, kuvati na tihoj vatri dok se čokolade ne istope. Ostaviti da se hladi u frižideru najmanje 2 sata.
8. Ohlađen biskvit premazati belim pa tamnim kremom. Ukrasiti šlagom.