Potrebno je:
500 g špageta, 2 crna seckana luka, 3 čena belog luka, 350 g mlevenog belog mesa, 5 jaja, 180 ml vode, 500 g brokolija, cvetići i stabljika seckani na prutiće, svež kupus kao za kupus salatu, 5 šargarepa seckana na tanke prutiće, 180 ml ulja, 360 ml vode, 1-3 kašika belog vinskog sirćeta ili pirinčanog, so, soja sos, susamovo ulje
Priprema:
U velikoj šerpi na par kašika ulja propržiti kratko crni luk, a potom dodati i beli luk. Luk izvaditi sa strane i u istom ulju dalje nastaviti prženje. Marinirati belo meso u soja sosu pola sata, pa ga dodati i razmutiti sa jajima. Propržiti meso sa jajima na ulju od luka uz postepeno dolivanje 180 ml vode. Pržiti dok voda ne ispari. Brokoli i šargarepu kuvati na pari. Povrće koje je sečeno na prutiće staviti na papir za pečenje, pa potom u posudu za kuvanje na pari. Ukoliko nemate posudu od bambusa može da posluži i cediljka stavljena na šerpu u kojoj ste sipali malo vode i poklopili je. Zasebno skuvati nudle ili špagete.