Priprema:
1. U odgovarajućoj posudi umutiti 4 belanceta u čvrst sneg. Zatim postepeno dodavati 4 kašike šećera i mutiti. Na kraju dodati 4 kašike mlevenih oraha, jednu kašiku brašna i lagano promešati varjačom.
2. Smesu sipati u pleh obložen papirom za pečenje i peći koru na 200 °C oko 12 minuta. Na isti način ispeći još tri kore.
3. U posudi za mešanje umutiti žumanca sa 350 g šećera pa skuvati na pari. U topao fil dodati belu čokoladu i mešati dok se ne otopi.
4. Posebno umutiti margarin pa ga sjediniti sa prohlađenim filom.
5. Na kraju u fil dodati lešnike i promešati varjačom.
6. Kore iseći na trake određene dužine kako biste oblikovali tortu u obliku tašnice.
7. Tortu filovati sledećim redosledom: kora, fil, višnje, šlag od slatke pavlake, kora. Postupak ponavljati dok se ne potroši pripremljen materijal. Tortu prekriti belom fondan masom.