Priprema:
Kore:
1. Ulupati 5 belanaca sa 5 kašika šećera u čvrst šam. Potom umešati mlevene lešnike i kašiku brašna, te sve lepo sjediniti varjačom.
2. Smesu uliti u pleh obložen pek-papirom i peći u zagrejanoj rerni na 200°C dok ne porumeni.
3. Na isti način od preostalog materijala ispeći još dve kore.
Fil:
1. Mleko ostaviti da provri. 2. Posebno umutiti žumanca sa šećerom, dodati puding i gustin, izmutiti, a zatim polako uliti u ključalo mleko neprekidno mešajući.
3. Mešati dok se ne zgusne, pa pred kraj umešati belu čokoladu. Kada se otopi, skinuti sa vatre i ostaviti da se ohladi.
4. Margarin penasto umutiti i sastaviti ga sa ohlađenim kremom.
Fil II:
1. Šlag krem ulupati sa mlekom, umešati mlevene lešnike i rendanu čokoladu.
2. Sve lepo sjediniti varjačom.
Finalni postupak:
1. Tortu filovati na sledeći način: kora, fil I, fil II, kora, fil I, fil II, kora, fil I, fil II.
2. Umutiti preostali šlag krem i premazati celu tortu.