Za uši raseći testo (kako je prikazano na slici) i malo rastaviti krajeve, kako se u toku pečenja ne bi sastavili.
6. Zatim, utisnuti seme bundeve ili suvo grožđe (oko) i nekoliko rezanaca za supu (brkovi).
7. Preneti u pleh obložen papirom za pečenje, dodati komadić testa (od sedmog valjka) kao repić (i blago štipnuti testo, da se bolje sastavi), prekriti krpom i ostaviti da miruje petnaestak minuta.
8. Premazati žumancetom umućenim sa malo mleka pa peći u ugrejanoj rerni na 200ºC 20 minuta tj. dok ne dobije finu, rumenu boju.
9. Pečeno testo izvaditi iz rerne i ostaviti da se potpuno ohladi.
Savet: Ovo testo može se koristiti i za oblikovanje modlom tj. kalupom, ali je neophodno rastanjiti ga na debljinu oko 0,3 cm i željenom modlom izrezati testo. Dalji postupak je isti kao i u receptu.