Aleksandra Jeftanović tvrdi da je tajna vitkosti u malim i čestim obrocima
Voditeljkinih pet obroka
DORUČAK: Ako ne doručkujem ovsenu ili raženu kašu s bademovim, pirinčanim ili sojinim mlekom, onda pojedem prepečeni “tonus” s ćuretinom ili lososom. Sad čekam da bude gotova sušena piletina, pa će mi to biti jedna od dražih kombinacija.
UŽINA: voćka ili dijetalni bademi.
RUČAK: Danas sam ručala integralni pirinač s paprikom, peršunom i sirom i pitu s pečurkama, a kore su bile od mešavine heljdinog i pšeničnog brašna.
UŽINA II: Kad sam gladna, pa grickam semenke bundeve.
VEČERA: Kod kuće imam mlevenu junetinu, od koje ću napraviti faširane šnicle, a poješću ih uz dosta salate.
n
Zašto je bolje jesti više manjih obroka, Aleksandra objašnjava OVDE