Sastojci:
250 g lisnatog testa
100 g šećera
¼ kašičice cimeta
30 g čokolade za kuvanje
prah-šećer
Priprema:
1. Pomešati šećer sa cimetom.
2. Lisnato testo što bolje rastanjiti.
3. Na papir za pečenje naneti polovinu začinjenog šećera. Zatim, na šećer položiti lisnato testo.
4. Ponovo začiniti testo i jednako urolati sa obe strane, dužom stranom.
5. Pripremljenju rolnu iseći na komade debljine oko 0,5 cm.
6. Testo složiti na pleh i peći u ugrejanoj rerni na 250ºC, desetak minuta.
7. Izvaditi iz pećnice pa ostaviti da se prohladi.
8. Bočne ivice umočiti u čokoladu rastopljenu na pari i ostaviti na papir za pečenje da se čokolada ohladi i stegne.
9. Pre služenja posuti prah-šećerom.