PRIPREMA:
1. Pileće belo meso iseći na kockice, pečurke na listiće, kačkavalj narendati, a crni luk sitno iseckati.
2. Na maslinovom ulju prodinstati 1 glavicu crnog luka, dodati pileće meso i dinstati 10-15 min.
3. Zatim dodati so, peršun, origano, bosiljak i mešavinu začina.
4. U posebnom sudu na maslinovom ulju izdinstati drugu glavicu crnog luka, dodati pečurke i dinstati dok povrće ne omekša.
5. Kada su pečurke gotove, začiniti po želji, dodati belo meso i dinstati još 5 min.
6. Dok se sos kuva, testeninu obariti.
7. U činiju za služenje sipati parmezan, kačkavalj i malo putera.
8. Gotovu testeninu procediti i vruću je sipati u činiju, dobro promešati, dodati topao sos od mesa i 2 kašike pavlake te još jednom promešati.