PRIPREMA:
1. Slaninu iseći na sitne kockice, šampinjone na kolutove, meso na šnicle, a kačkavalj izrendati na krupno rende.
2. Vatrostalnu činiju premazati margarinom, pa poređati prašku šunku tako da prekrije dno, a zatim posuti slaninom.
3. Pileće meso posoliti i pobiberiti te ih poređati preko slanine.
4. Meso posuti crnim lukom i šampinjonima.
5. Preko šampinjona poređati meso, potom crni luk, pa postupak ponavljati dok se ne potroši pripremljen materijal. Na kraju preliti sa malo ulja.
6. Činiju prekriti folijom i peći u rerni na 180 °C 50 min.
7. Nakon 50 min. skloniti foliju, (suvišnu tečnost ocediti) preliti umućenom pavlakom i jajetom i vratiti u rernu da se peče još 30 min. Zatim još zapeći posuti kačkavaljem i zapeći.
8. Jelo seći na trouglove i služiti uz pomfrit.